Termeni si conditii Concurs Abonare Newsletter

REGULAMENTUL CAMPANIEI

„„Aboneaza-te la newsletter si castiga voucherele Il Passo “”

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei “ Aboneaza-te la newsletter si castiga voucherele Il Passo ! “ (denumita in continuare “Campania”), este S.C. Pestos SRL. cu sediul social in str. Alexandru cel Bun, nr. 9, Iasi, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J22/146/1999, CUI RO 11547381, avand punctul de lucru in Bd-ul Iuliu Maniu 105C, sector 6, Bucuresti.

DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE

Campania “ Aboneaza-te la newsletter si castiga voucherele Il Passo ! “ este valabila in perioada 06.04.2016 ora 00.00 – 05.05.2015 ora 23.59. Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, EXCLUSIV pe site-ul web www.ilpasso.ro

PARTICIPANTI SI PRODUSELE PARTICIPANTE

La campania “ Aboneaza-te la newsletter si castiga voucherele Il Passo ! “ poate participa orice persoana fizica sau juridica ce se aboneaza la Newsletter-ul Il Passo a website-ului www.ilpasso.ro/concurs-newsletter incepand cu data de 06.04.2016. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei.

Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu realitatea;

Angajatii Organizatorului, precum si rudele de grad 1, 2 si 3 ale acestora nu au dreptul sa participe in Campanie.

MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la Campania “ Aboneaza-te la newsletter si castiga voucherele Il Passo ! ”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul ilpasso.ro , prin formularul de inscriere special creat www.ilpasso.ro/concurs-newsletter, incepand cu 06 aprilie 2016 si pana in ziua de 05 mai 2016. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, participantul trebuie sa completeze toate campurile prezente in formular, folosind doar modalitatea de abonare la Newsletter-ul ilpasso.ro existent in pagina www.ilpasso.ro/concurs-newsletter.

Fiecare adresa de e-mail inscrisa participa o singura data la inscrierea in Campanie.

Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

PREMII

Premiile Campaniei sunt:

5 Vouchere cadou Il Passo in valoare de 400 lei cu TVA inclus

Fiecare Voucher Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe website-ul www.ilpasso.ro , exclusiv pentru produse Il Passso din colectia Primavara Vara 2016

20 Vouchere cadou Il Passo constand intr-o reducere de 20% din pretul oricarui produs Il Passo, exclusiv din colectia Primavara Vara 2016

Fiecare Voucher Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe website-ul www.ilpasso.ro , exclusiv pentru produse Il Passso din colectia Primavara Vara 2016