Termeni si conditii Voucher 100 lei

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Fabricat de IL PASSO”

La achizitionarea unuia sau mai multor produse semnalizate cu „ Fabricat de IL PASSO”” pe site-ul www.ilpasso.ro, in perioada promotiei, cumparatorul va beneficia de un voucher electronic in valoare de 100 de lei. Voucherul va fi transmis pe adresa de email mentionata de cumparator in comanda initiala, in termen de 2 zile lucratoare de la livrarea comenzii catre client.

Participantii primesc cate un Voucher Cadou pentru fiecare produs achizitionat participant la campanie. Voucherul poate fi valorificat numai in magazinul online Il Passo, pe site-ul www.ilpasso.ro.

Voucherul are valoare fixa 100 ron, indiferent de valoarea produsului din selectie.

Voucherul poate fi folosit pentru achitarea unei comenzi ce contine produse din oferta de incaltaminte si genti disponibila pe www.ilpasso.ro care nu fac parte din alte promotii sau campanii desfasurate in magazin si este valabil pentru o singura utilizare.

Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul www.ilpasso.ro, clientul va introduce codul de pe voucher in campul de langa butonul “Cupon Reducere” din sectiunea “Cos de cumparaturi”.

Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma de 100 RON, aferenta voucherului de reducere.

Voucherul poate fi folosit doar in perioada 26.04.2016 – 31.05.2016

Suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea daca nu este folosit in perioada campaniei 26.04.2016 – 31.05.2016

Voucherele NU se pot cumula.

Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou.

In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie din care se scade valoarea discountului aferent acordat prin voucher.

Promotie valabila in limita stocului disponibil.