Alerta de Trend: Tonurile de albastru

posted in: Pantofi & Accesorii | 0

 

Pasiunea pentru albastru precum si tonurile derivate din aceasta culoare primara au fost utilizate in conturarea unor designuri unice ce si-au pastrat valoarea culturala de-a lungul timpului. Tonuri unice in lume (albastru de Voronet) au fost create pe baza acestei culori si cu toate ca vizual ne-am obisnuit cu aceasta cromatica inca exista preconceptii cu privire la modalitatile ei de asortare in designul vestimentar.

Prezent dintotdeauna ca si ton primar, albastru a fost atribuit mereu zonei masculine datorita apartenentei sale in culorile reci, insa o data cu evolutia modei utilizarea acestei cromatici a devenit din ce in ce mai comuna.

Denimul a influentat puternic alegerile vestimentare ale fashionistelor in ultimul sezon, iar combinatiile ton in ton de texturi s-au resimtit atat pe podiumuri cat si in zona de street style. In acest context tonurile de albastru au derivat de la baby light pana la navy, intorcand astfel atentia catre conceperea tuturor categoriilor de produse in culoarea albastru.

Update-your-denim-dress                                                   

Sursa: http://getpretty.com.au

Tonurile de albastru, asa cum am mentionat anterior, variaza de la nuante pale prin combinatia cu alb si pana la tonuri extrem de inchise prin mixarea cu negru. Cateva exemple puteti observa si in imaginea de mai jos.

pantone-210-new-color-families-blues

Sursa: https://www.pantone.com

Culorile complementare pe care le poti asorta tonurilor de albastru sunt galben, rosu, corai, caramiziu, grej, tonuri de verde crud, roz pal, fucsia, precum si toate derivatele ce reies din combinarea lor cu alte baze.

 

Tonuri de albastru in colectia dama IL PASSO

 

1_7339

  GEANTA DAMA IL PASSO ODETTE

 1_7353

GEANTA DAMA IL PASSO WYNONA

 2_7274

SANDALE DAMA IL PASSO MARGARET

1_5705

GEANTA DAMA IL PASSO MAGDA

 2_6337

PANTOFI DAMA IL PASSO CARA

2_4739

PANTOFI DAMA IL PASSO GERMAINE I

 2_4685

BALERINI DAMA IL PASSO FIONA

Vezi mai multe Produse aici.

 

 

Tonuri de albastru in colectia barbati IL PASSO

 2_6607

PANTOFI BARBATI BERWICK BROGUE

2_5223

PANTOFI SPORT BARBATI IL PASSO TIMOTHY

2_6906

PANTOFI SPORT BARBATI KENZO TENNIX SNEAKER BLUE

 2_5922

PANTOFI SPORT BARBATI KENZO TIGER RUNNING

Vezi mai multe Produse aici.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply