Back to office – pantofii perfecți pentru zilele la birou

Dacă pentru cei mici luna Septembrie înseamnă întoarcerea la școală, majoritatea adulților au parte în această perioadă de ”Back to Office”. Intoarcerea la birou după concediu poate necesita o perioadă de adaptare, iar pentru a-ți ușura cât mai mult revenirea, îți propunem o rundă de shopping pentru un upgrade al ținutelor de birou destinate sezonului de toamnă 2016.

Noua colecție IL PASSO pentru Toamnă/Iarnă 2016 îți propune cele mai actuale modele de pantofi destinați ținutelor de zi cu zi, perfecte de integrat în dress code-ul office.

img_6551

Așa cum probabil ai constatat, moda anului 2016 propune în materie de accesorii de damă o direcție axată pe inspirația retro – anii ’70, mixată cu un înalt grad de confort.

Pantofii toamnei sunt înalți, dar confortabili, sunt eleganți, dar puțin retro, sunt feminini, dar în egală măsură sunt inspirați din garderoba masculină.

Dacă îți dorești o pereche de pantofi de birou care să fie în topul tendințelor, dar în același timp să îți permită să îi porți o zi întreagă la birou, atunci trebuie să alegi un model cu tocul înalt, gros și cu vârful ascuțit, pe care să îl porți cu fuste midi, de preferință plisate și cămăși din mătase fină. Modelele Sondra, Emily sau Elsa sunt perfecte în acest context.

Dacă preferi tocurile medii/mici, atunci îți recomandăm pantofii Maryanne, un model clasic de pantofi de damă în stilul Mary Jane, care promite să facă furori în ținutele stylish ale sezonului. Pentru a-i scoate din zona de confort și pentru a-i aduce în centrul unor ținute reușite de birou, poartă-i cu o pereche de pantaloni stil culottes negri, alături de un sacou cu centură în talie, inspirat tot din estetica anilor 70.

Vei obține un look modern, stilat și diferit, perfect pentru o zi de birou.

Pentru domni, noul sezon aduce o continuitate la capitolul modele de pantofi, însă sparge rutina prin cromatica deosebită și prin alăturările de texturi ce promit să atragă instantaneu atenția.

img_6781

Pantofii oxford și brogues sunt în continuare o alternativă indicată pentru birou, iar variantele acestui sezon, în nuanțe de albastru intens, maro cognac și gri sunt ideale pentru ținutele cotidiene. Modelele păstrează o alură elegantă, iar mixarea lor cu o pereche de jeanși clasici sau cu un costum subțire din stofă, cambrat pe corp, însoțit de o maletă fină, garanteză outfit-uri masculine îndelung admirate.

Complează-ți garderoba de toamnă cu încălțămintea potrivită unor ținute la înalțime! Te așteptăm în magazinele IL PASSO și pe shop-ul online pentru a-ți achiziționa cele mai râvnite modele de pantofi!

Leave a Reply