Balerini perfecți, balerinii tubulari

Incă puțin și poți inaugura definitiv garderoba de primăvară, ceea ce înseamnă că poți reveni la încălțămintea de sezon preferată: balerinii.

Declarați oficial cei mai comozi pantofi de zi, balerinii sunt prezența discretă, dar nelipsită din garderoba ta. Indiferent de stilul vestimentar, de preferințele cromatice sau de destinația aleasă, o pereche de balerini este mereu atuul vestimentației cotidiene.

DSC_0661

Tocmai pentru că sunt aleși datorită atributelor de confort și versatilitate, balerinii trebuie să întrunească o serie de calități, de la cele de design, până la cele de manufactură, pentru a-ți asigura un nivel crescut de comoditate.

Noua colecție de încălțăminte IL PASSO pentru sezonul de Primăvară/Vară 2016 îți propune o gamă variată de modele de balerini, gândiți și construiți special pentru apariții chic și confortabile pe tot parcursul zilei.

DSC_0665

De ce vorbim astăzi despre balerinii tubulari și de ce sunt ei perfecți așa cum spune titlul?

Este foarte simplu. Acest tip de balerin, pe care ți-l propunem în noua colecție, este confecționat printr-un proces special, cu o manufactură  complexă, care oferă un grad înalt de flexibilitate pielii.

Balerinul, ce poartă numele de „sacchetto” sau tubular, este cusut pe dos, având la bază un burete fin și întors abia spre sfârșitul procesului de confecționare, ceea ce explică aspectul finit ”curat”. Datorită acestei tehnici, balerinii nu prezintă nicio cusătură vizibilă (fapt ce bineînțeles oferă și un plus de confort piciorului).

DSC_0654

Alături de aceste caracteristici, nu trebuie să uităm de talpa balerinilor tubulari. Din cauciuc natural, talpa discretă este antiderapantă și flexibilă, oferindu-ți un motiv în plus să îi adaugi garderobei tale.

Dacă ai nevoie de încă un argument pentru a-i alege, atunci trebuie să îți spun că pielea din care sunt făcuți balerinii este extrem de fină și plăcută la atingere și îți va îmbrăca perfect piciorul, mulându-se pe forma sa.

Noua colecție IL PASSO pentru Primăvară/Vară 2016 mizează pe culori puternice, vibrante, demne de un sezon cromatic exploziv. Prin urmare, colecția de balerini respectă aceeași regulă: culori vesele, puternice, de impact pentru orice ținută reușită.

DSC_0667

Posibilitățile de asortare sunt infinite, iar ca o sugestie, îți recomand un look lejer, estival: o pereche de pantaloni stil culottes albi, un top stil maieu și o geantă stil shopping bag pot fi ingredientele unei ținute fresh & în tendințe.

Leave a Reply