Culorile toamnei – ce nuanțe îmbracă pantofii preferați

După cum știi, sezonul de toamnă/iarnă face apel la nuanțe specifice, inspirate mai mereu din natură. Culorile pământului se împletesc în cele mai felurite moduri pentru a rezulta în nunțe calde și blânde, menite să îți transforme de fiecare dată garderoba de sezon într-o manieră subtilă, dar de maxim efect.

Sezonul acesta, noua colecție IL PASSO pentru toamnă/iarnă 2016 se aliniază tendințelor generale în modă și îți propune modele de pantofi și accesorii în cele mai râvnite tonuri ale momentului.

Care sunt culorile pe care trebuie să mizezi în acest sezon?

Bordoul este una din principalele direcții cromatice ale toamnei, iar piesele care respectă această coordonată sunt la mare căutare. O nuanță somptuoasă, rafinată, aproape nobilă, bordoul cucerește garderobele contemporane printr-o infuzie de eleganță aparte.

dsc_0234

Pantofii în această nuanță, completați de poșetele asortate, promit să compună ținute apreciate. Poți opta chiar pentru ținute grena head-to-toe și nu vei da greș.

Dacă vrei să ieși din tipare, dar în același timp să obții un look extrem de chic, alege un accesoriu roșu și unul bordo. Combinația este foarte actuală și de impact, având exact doza de îndrăzneală necesară sezonului în curs.

dsc_0237

Alte opțiuni foarte actuale sunt albastrul și verdele, două alte direcții cromatice pe care poți miza în această perioadă și pe care le regăsești în noua colecție IL PASSO. 

Bleumarinul și albastrul electric închis sunt principalele nuanțe de albastru care domină momentul. Elegante prin definiție, impunătoare, ele sunt doza de culoare ce poate schimba total o ținută clasică și cuminte. Iti recomand o pereche nonconformistă de balerini, decorată cu un accesoriu din blană naturală albastră. Au toate șansele să devină hit-ul sezonulu, blana fiind unul din motivele preferate ale sfârșitului de an.

dsc_0247

Dacă preferi mai degrabă verdele, pantofii cu toc mediu, într-o nunață de smarald închis, pot fi opțiunea perfectă pentru o ținută de zi în tendințe. Ii poți combina cu o geantă maxi într-o nuanță cognac și cu o rochie din mătase cu imprimeu floral, pentru un look actual și fresh.

dsc_0264

Si dacă tot am menționat cognacul, trebuie să știi că acesta îmbracă în sezonul de toamnă/iarnă 2016 o serie de modele de pantofi masculini. O nuanță ”soft”, dar elegantă, cognacul este culoarea pe care poți miza în alegerea unor pantofi bărbătești moderni și actuali. Ca sfat de asortare, îi poți purta cu o pereche de jeanși indigo, o maletă bleumarin din lână și un sacou din lână în carouri albastru cu bej.

Desigur, un costum clasic,în tonuri de albastru închis sau de ce nu, de gri, va transmite un mesaj la fel de important despre ținuta ta, direcționat însă într-o zonă mai oficială, business.

dsc_0269

Sperăm că nuanțele toamnei îți sunt pe plac și că vei alterna variantele clasice, de negru și nude, cu tonurile propuse de acest sezon. Te așteptăm în magazinele IL PASSO pentru a vedea întreaga colecție și pentru a achiziționa piesele favorite!

 

Leave a Reply