DESIGNER BRANDS SS’18 by IL PASSO

posted in: Pantofi & Accesorii | 0

Sezonul nou aduce o varietate mare de creatii vestimentare fresh, perfecte pentru o primavara activa si din ce in ce mai colorata.

Orice outfit trebuie evidentiat printr-o pereche speciala de pantofi, asa ca ti-am pregatit si de data aceasta o colectie speciala semnata DESIGNER BRANDS pe care o poti gasi in magazinele IL PASSO sau online pe www.ilpasso.ro!

Inspira-te din creatiile marilor designerilor si iti poti alcatui o tinuta de runway cu succes alaturi de IL PASSO!

 

 

  • Love Moschino

Brandul Love Moschino ne surpinde de aceasta data cu o doza de creativitate mult mai accentuata, astfel putem regasi in colectia SS’18 printuri timeless intr-o explozie de culori puternice combinate perfect cu un calapod perfect construit pentru orice tip de picior.

 

PANTOFI SPORT LOVE MOSCHINO GRAPHIC: https://goo.gl/GHkxAh

 

GEANTA DAMA LOVE MOSCHINO RING: https://goo.gl/QUt382

 

 

  • Philippe Model

Piesele semnate Philippe Model reprezinta o combinatie intriganta de pattern-uri soft si influente frantuzesti si reusesc sa capteze atentia prin imprimeurile florale care devin un statement in noua colectie.

 

PANTOFI SPORT DAMA PHILIPPE MODEL ETOILE: https://goo.gl/vYUtRz

PANTOFI SPORT DAMA PHILIPPE MODEL MONDIAL: https://goo.gl/hN28aj

 

 

  • Trussardi Jeans

Simplitatea, minimalismul si culorile vii sunt elementele care definesc cel mai bine noutatile din colectia SS’18 semnata Trussardi Jeans. Cu un touch de stralucire, acestea reusesc sa construiasca perfect o tinuta versatila si foarte stylish.

 

 

GEANTA DAMA TRUSSARDI JEANS SUZANNE: https://goo.gl/kZadpj

 

GEANTA DAMA TRUSSARDI JEANS SPRING: https://goo.gl/FDzcku

 

 

  • Versace Jeans

Daca in colectiile trecute mentinerea liniei urban-sport era evidenta, iata ca de aceasta data stilul Versace Jeans SS’18 imbina doar cateva elemente care duc in zona “active”, colectia bazandu-se mai mult pe accesorii usor de purtat, stylish cu detaliile aurii cu care deja ne-am obisnuit!

 

GEANTA BARBATI VERSACE JEANS BACKPACK: https://goo.gl/49mXjX

 

GEANTA DAMA VERSACE JEANS FEM: https://goo.gl/n59yiC

 

 

GEANTA DAMA VERSACE JEANS SOLE: https://goo.gl/mH4QRY

 

 

Leave a Reply