IL PASSO INFINTY- Momente infinit mai glam cu accesoriile IL PASSO

posted in: Uncategorized | 0

 

Unul dintre momentele intens asteptate de catre multe dintre domnisoare este fara doar si poate cel al nuntii. Suspansul, orele minutioase de pregatire si emotiile sunt mereu prezente atunci cand se organizeaza o astfel de petrecere, insa sunt mereu depasite de sentimentele pozitive si atmosfera energica.

Se spune ca orice viitoare mireasa va simti ca a gasit rochia perfecta si ca nu va avea dubii atunci cand o va imbraca, insa un aspect la fel de important si nu atat de dezbatut este cel al accesorizarii potrivite. Orele lungi petrecute in picioare animand invitatii pot fi suparatoare si pot aduce un disconfort, motiv pentru care este necesar sa alegem perechea de incaltaminte ideala atat estetic cat si la nivel de sustinere a piciorului.

Noua linie IL PASSO INFINITY reuneste stilul specific al evenimentelor de acest tip si le ofera note glam si accesorizari din diferite zone de influenta. Desi viitoarele mirese sunt in centrul povestii create de IL PASSO INFINITY, aici veti putea gasi si produse ce sunt destinate si invitatilor ce iau parte la ceremonie.

Vital de mentionat este desigur si cel de-al doilea personaj principal si anume Mirele. Mereu elegant si cu o tinuta bine pusa la punct, acesta are de multe ori o gama limitata de accesorii care sa ii puna in valoare si mai tare tinuta, de aceea va apela mereu la cele mai potrivite perechi de pantofi.

De la piele lacuita si mata, pana la cele mai colorate nuante, pantofii IL PASSO din linia INFINITY vor fi cu siguranta un ajutor in stilizarea atat a tinutelor masculine cat si a celor feminine.

Accesoriile metalice si in general aplicatiile pentru pantofi si genti reprezinta un trend pe care il vom revedea nu doar in acest sezon, ci si in cele ce vor urma. Din acest motiv, am inclus in noua linie pantofi cu accente metalice in diferite modele, precum sunt IL PASSO SHELBY, perle cu efect natural si tocuri cu esente de poveste.

 

IMG_2754 copy

IMG_3738 copy

IMG_3746 copy

Pantofi Dama IL PASSO SHELBY

IMG_2797 copy

Sandale dama IL PASSO MAZIE

 

 

IMG_2872 copy

Sandale dama IL PASSO ANNETTE

IMG_2975 copy

Balerini dama IL PASSO TRACEY

IMG_3037 copy

Sandale dama IL PASSO ANNETTE

IMG_2884 copy

Geanta Dama IL PASSO ERNESTINE

Newsletter - CeremonieBuford

Pantofi barbati IL PASSO BUFORD

Newsletter - CeremonieGeoffrey

Pantofi barbati IL PASSO GEOFFREY 

Vezi aici colectia IL PASSO INFINITY

Leave a Reply