IL PASSO Kids – pantofii ideali pentru copilul tău

_MG_6699 v2

Cu toţii ştim cât de importantă este încălţămintea pentru cei mici. Pe lângă aspectul frumos şi modern, pantofii pentru copii trebuie să îndeplinească un set de criterii esenţiale pentru dezvoltarea armonioasă a acestora.

Pentru că vârsta copilăriei este cea la care se dezvoltă corpul şi asigură sănătatea fizică pentru anii ce urmează, este esenţial să le asigurăm copiilor confortul vestimentar pentru o creştere perfectă.

_MG_7224

Una din cele mai importante componente ale vestimentaţiei celor mici este încălţămintea. Si chiar dacă ea este foarte importantă şi la adulţi, atât din punct de vedere estetic, cât şi al utilităţii, rolul acesteia creşte semnificativ atunci când vorbim despre un organism în plină creştere.

Iar dacă adăugăm unei perechi de pantofi pentru copii şi factorul surpriză, al modei, transpus în culori perfecte pentru o garderobă mini în vogă, obţinem rezultatul perfect: pantofii ideali pentru copilul tău.

_MG_7041 v2 _MG_7345

 

Noua colecţie IL PASSO îţi propune pentru sezonul de Primăvară/Vară 2016 o serie de modele de încălţăminte dedicată copiilor. IL PASSO Kids înseamnă înainte de toate calitate înaltă, atenţie specială acordată designului, o grijă specială pentru a asigura confortul piciorului pe timp îndelungat şi rezistenţă.

Aşadar, pentru că este momentul perfect pentru înnoirea garderobei celor mici, îţi propun să descoperi colecţia IL PASSO Kids, care te va surprinde prin modelele extrem de actuale, pigmentate cu nuanţele preferate ale copilăriei: verde intens, galben, roz şi albastru în diferite tonuri.

_MG_7173

Modelele de pantofi sunt construite pentru a răspunde nevoilor copiilor şi vieţii lor foarte active. De aceea, colecţia propune modele de pantofi sport, în diferite combinaţii de culori, destinate atât băieţilor, cât şi fetelor.

Viitoarele pasionate de modă, fetiţele, au parte de o surpriză suplimentară în acest sezon, sub forma unui model clasic de balerini. Construiţi cu aceeaşi tehnică precum balerinii tubulari din colecţia de damă, modelele Kids sunt confecţionate dintr-o piele extrem de fină şi moale, care asigură un confort sporit piciorului în timpul mersului.

_MG_7409

Structura fără cusături vizibile a modelului, obţinută printr-un proces de coasere „pe dos” (pe o baza de burete) îmbină încă o dată latura estetică cu confortul, făcând balerinii aliatul ideal pentru ţinutele zilnice ale micuţelor domnişoare.

Talpa, din cauciuc natural, este foarte flexibilă şi antiderapantă, pentru a asigura un plus de siguranţă piciorului în incursiunile cotidiene.

Din punct de vedere cromatic, vei putea alege nuanţa preferată a micuţei tale, dintr-o paletă de culori diafane: roz bombon, galben solar, bleu ciel şi desigur, 2 nuanţe neutre, bej şi negru.

Pentru a proba modelele colecţiei IL PASSO Kids, te invităm în magazinele IL PASSO, alături de cel mic sau cea mică! Poţi comanda modelele şi online, la www.ilpasso.ro

 

 

Leave a Reply