IL PASSO – STREET STYLE

posted in: Uncategorized | 0
IL PASSO – STREET STYLE
Street style este trendul ce nu a iesit din studiouri sau din casele de moda si este asociat culturii tinerilor urbani. De la an la an i se adauga elemente din ce in ce mai glam, moda „stradala” fiind una dintre cele mai diversificate si investigate stiluri.
De ceva vreme auzim tot mai des termenul de “street style”. Inca de la o simpla cautare online gasim tinute versatile, inspirate din diferite zone ale modei ce au un lucru in comun: Se pot adapta tinutelor de zi cu zi!
Asa cum stilul difera, de la excentric la casual, asa si forma finala a tinutei “de strada” poate sa imbrace diferite forme. La ora actuala unele dintre cele mai influente personalitati din aceasta zona sunt Isaac Larose, Jerry Lorenzo, bloggeri internationali precum Maja Wyh si celebritati precum Rihanna.
Am mentionat de nenumarate ori versatilitatea produselor IL PASSO ce pot fi accesorizate de la tinute de seara, office si chiar street. In randurile ce urmeaza iti vom arata cateva idei pe care sa le porti in mix cu incaltamintea si accesoriile noastre.
Fii street stylish cu IL PASSO!
BLOG1
 Sursa: http://www.harpersbazaar.com/fashion/street-style/
 PANTOFI DAMA IL PASSO GWYNETH
blog2
Sursa: Pinterest
PAPUCI DAMA IL PASSO LORIS
pine
Sursa: Pinterest
 PANTOFI SPORT DAMA IL PASSO LORIANE
kenzo
Sursa: Pinterest
PANTOFI SPORT BARBATI KENZO TENNIX
pierre
Sursa: Pinterest
PANTOFI SPORT BARBATI IL PASSO PIERRE

 

Leave a Reply