Noua campanie IL PASSO pentru sezonul de Toamnă/Iarnă 2016

tibi_clenci_il_passo_fw16_16

 

In anticiparea ținutelor destinate sezonului rece, IL PASSO îți dezvăluie noua campanie de imagine pentru colecția de Toamnă/Iarnă 2016. Cele mai noi propuneri în materie de accesorii fashion sunt prezentate în acest sezon într-o combinație eclectică de piese vestimentare, alăturând principalele tendințe ale momentului: piesele patchwork, stilul sport-urban, detaliile luxoase precum blana sau accesoriile bijuterie și bineînțeles, texturile metalizate, care reprezintă un laitmotiv al următoarei perioade.

tibi_clenci_il_passo_fw16_2

Piesele cheie ale sezonului de Toamnă/Iarnă 2016 sunt interpretate în noua colecție IL PASSO într-o manieră ce combină estetica momentului – itemuri casual, urbane, versatile, care oferă o mare libertate de mișcare – cu motive specifice sezonului rece.

Detaliile din blană, pe care le vei regăsi aplicate pe accesoriile IL PASSO pe întreg parcursul sezonului, upgradează modelele clasice de încălțăminte, oferindu-le doza necesară de opulență pentru a scoate din anonimat orice ținută. Aplicațiile metalice, din cristale și alăturările de texturi complementare transformă stilul sport-luxury în alternativa perfectă pentru sezonul rece, demers susținut și de campania de imagine, care mizează exact pe această direcție.

 

Totodată, campania de imagine a noii colecții evidențiază, prin asocierile vestimentare, principalele direcții cromatice pe care le vei regăsi în noile propuneri, destinate atât colecției de damă, cât și celei masculine. Nuanțele vedetă ale sezonului sunt albastrul intens, verdele smarald și marsala, o culoare care atinge apogeul notorietății în aceasta perioadă.

tibi_clenci_il_passo_fw16_1

 

Campania de imagine pentru colecția de Toamnă/Iarnă a fost realizată de Tibi Clenci – Creative Director & Photographer, stylingul a fost asigurat de Amir Doboș & Magda Mahomed, make up-ul a fost realizat de Jenny Matea, iar hairstyling-ul de Adonis Enache.

Modelele campaniei sunt Stefania Ivanescu & Silviu Tolu // Allure Management.

tibi_clenci_il_passo_fw16_12

 

O parte din noua colecție te așteaptă deja să o probezi, în magazinele IL PASSO din țară, dar și pe shop-ul online www.ilpasso.ro

Urmărește-ne în continuare pentru a fi la curent cu noutățile legate de produse și tendințe, pentru un sezon definit de stil!

 

 

Leave a Reply