Pantofi de damă de inspirație masculină – trebuie să îi încerci!

dsc_0136

In sezonul de toamnă/iarnă 2016, garderoba feminină continuă să împrumute elemente cheie din ținutele masculine clasice, iar pantofii ocupă ca de obicei un rol principal în acest scenariu.

Astfel, pantofii de damă de zi ai noului sezon sunt propuși și în varianta ”men’s inspired”, venind să susțină o direcție stilistică ce îmbină elementele masculine cu cele feminine, din care rezultă unele dintre cele mai stilate apariții.

Dacă ești în căutarea unor alternative la clasicii pantofi joși de toamnă, noua colecție IL PASSO de toamnă/iarnă 2016 îți propune modele de pantofi fără toc, în stilul oxford și brogue shoes, loafer sau mocasini, în variante cromatice perfect adaptate tendințelor sfârșitului de an.

Celor care preferă de regulă balerinii, le recomandăm o pereche de loaferi grena sau gri metalizat, cu un detaliu negru sub formă de fundă, aplicat în zona vârfului, care oferă un upgrade instant designului clasic al modelului.

Aceeași versiune a pantofului vine și cu un detaliu extrem de actual, sub formă de ciucuri din piele și  cu detalii metalice aurii, într-un contrast perfect cu pielea neagră lăcuită a modelului.

dsc_0125

Extrem de ușor de integrat în ținutele de zi, îți propunem să încerci o ținută compusă dintr-un deux pieces de damă, compus dintr-o pereche de pantaloni conici și un sacou cambrat.

Dacă ai testat deja pantofii de inspirație masculină, poți alege o pereche de încălțăminte cu șiret, în stilul clasic oxford shoes. Confecționați din piele naturală lăcuită, în varianta neagră sau bleumarin,  aceștia surprind prin detaliile aplicate. Accesoriul metalic din zona călcâiului și decorul din franjuri  din fața pantofului îți garantează un look modern și stylish, căruia rămâne doar să îi asortezi o ținută corespunzătoare.

dsc_0113

Pentru cele mai îndrăznețe pasionate de modă, pantofii stil oxford  vin și în varianta brodată.  Confecționat dintr-un mix de piele lăcuită și piele velur, detaliul floral brodat oferă efectul  ”wow”  modelului, care are toate șansele să devină piesa de rezistență a garderobei tale de sezon. Si pentru că rochia roșie este atracția momentului, poartă pantofii IL PASSO cu o rochie roșie în formă de A!

dsc_0131

Ti-am prezentat doar o parte din modelele cheie din colecția IL PASSO inspirate din moda masculină, astfel că te invităm să îți alegi preferatul din magazinele IL PASSO și de pe shop-ul online www.ilpasso.ro

 

 

 

 

Leave a Reply