Pantofi eleganți pentru momente speciale

DSC_1037

In plin sezon de evenimente speciale, pantofii de ceremonie sunt piesa centrală a ținutelor elegante. Modelele clasice sau cele extrem de moderne se metamorfozează în această perioadă, transformându-se în adevărate bijuterii, purtate de o prințesă modernă.

DSC_1040DSC_1047

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca în fiecare sezon, IL PASSO îți propune o selecție de modele de pantofi de ceremonie, perfectă pentru a te însoți în cele mai importante momente ale anului.

Atributele acestor modele constau în primul rând în aspectul și accesorizarea somptuoase. Dacă designul lor rămâne în zona clasică, mizând pe pantofi stiletto sau pe modele de sandale discrete, textura din care sunt acestea confecționate dă tonul unui look ce nu va trece neobservat. Pielea naturală este completată de detaliile prețioase aplicate minuțios pe fiecare model de pantofi.

DSC_1045

Cristalele multi-colore upgradează pantofii stiletto cu toc mediu, perfecți pentru o ținută de seară, ce se dorește pe cât de elegantă, pe atât de confortabilă. La rândul lor, sandalele neagre și nude sunt înnobilate cu același joc de accesorii, creând un efect vizual de impact, fiinde ideal pentru un eveniment deosebit. Dacă ești în căutarea ținutei de seară perfecte, poartă alături de noii tăi pantofi o rochie din mătase neagră sau verde pentru o asortare impecabilă.

DSC_0027

 

Desigur că, în plin sezon de nunți, nu puteam trece cu vederea încălțămintea destinată viitoarelor mirese. Colecția IL PASSO îți propune pentru ziua cea mare două modele de sandale albe, cu un design extrem de actual. Sandalele Dakota și Annelle  sunt confecționate din piele naturală albă și sunt decorate cu accesorii deosebite, precum mini-sferele metalice sau detalii florale discrete. Datorită tocului înalt, dar dreptunghiular, extrem de comod, modelele promit să îți ofere tot confortul dorit pe tot parcursul serii, pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de ceremonie.

 

DSC_0038

 

Evident, le poți purta la fel de bine și în alt context, fiind suficient de versatile cât să se adapteze unei multitudini de ținute elegante. Aerul ușor retro al modelelor cere o vestimentație pe măsură, astfel că te sfătuim să mizezi pe ținute ultra-feminine, inspirate din moda anilor ’50: fustele  midi ample, cu talie înaltă, topurile fluide din mătase sau rochiile midi pe corp, în stilul esteticii Dolce & Gabbana se vor potrivi de minune sandalelor tale.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm în magazinele IL PASSO pentru a-ți achiziționa perechea de pantofi dorită! Alături de modelele prezentate, vei descoperi multe alte variante ce vor accesoriza perfect ținuta de seară pe care o vei purta la cele mai importante evenimente ale verii!

Leave a Reply