Pantofi la reduceri – investeşte inteligent în perioada reducerilor

Luna Iulie este momentul favorit al pasionatelor/pasionaţilor de shopping, întrucât această lună aduce cu sine reducerile de vară. Piesele mult râvnite încă de la începutul sezonul de primăvară/vară sunt acum disponibile la preţuri mai mult decât avantajoase, iar tu îţi poţi înnoi garderoba chiar şi cu un buget mic.

Adesea, cumpărăturile făcute în perioada de solduri sunt fie nepotrivite, fie nu te mai încântă atât de tare ca în cabina de probă, fie realizezi că mai ai acasă ceva mult prea similar.

Pentru că euforia cumpărăturilor la reduceri poate duce la un dezastru (atât financiar, cât şi vestimentar), ne-am propus să te ghidăm, prin câteva sfaturi simple, în incursiunea de shopping din această perioadă.

In primul rând, îţi recomand să faci o analiză a propriei garderoba înainte de orice sesiune în magazine. Nu te arunca din prima, ci gândeşte-te care sunt priorităţile în materie de încălţăminte. Ai nevoie de o pereche de balerini? De nişte sandale joase? Poate de o pereche de sandale de seară elegante?

balerini

Poate îţi lipsesc nişte mocasini ideali pentru vară? Sau o pereche de pantofi oxford pentru zilele la birou? Pune-ţi în ordine cele mai urgente nevoi şi fă cumpărăturile în mod organizat, ghidându-te dupa acestea.

Dacă garderoba ta îţi oferă deja tot necesarul, însă vrei sa adaugi piese noi vestimentaţiei, atunci regula de shopping se schimbă. Mizeaza pe piese clasice, de bază în orice garderobă (atât cea de damă, cât si cea masculină). Liniile atemporale, ce nu se demodează, sunt o investiţie sigură şi nu vei regreta cumpărând o pereche de stilettos nude sau o pereche de pantofi eleganţi de costum.

stiletto_future image

Ceea ce vei achiziţiona acum va fi purtat cu siguranţă şi anul viitor, de aceea trebuie să te asiguri că modelul ales va fi în tendinţe şi anul următor. In acest sens, piesele basic sunt cele mai potrivite. In caz contrar, mergi pe varianta unei perechi de pantofi ce promite să fie în vogă şi la anul, ca de exemplu sandalele flatform de damă (cele cu talpa plată, dar înaltă) sau pantofii masculini tip “boat shoes”, o miză sigură a zilelor toride de vară.

oxford shoes

 

Pentru a-ţi uşura puţin decizia, magazinele Il PASSO te aşteaptă începând de astăzi cu reduceri finale de până la 50% la pantofii de sezon. Iţi poţi alege favoritul din cele peste 450 de modele, iar dacă nu vei cumpăra pentru tine, poţi face un cadou perfect celor dragi!

Nu uita nici de shop-ul online, undei vei găsi toate modelele disponibile: www.ilpasso.ro

 

Leave a Reply