Pantofi pentru ținute deosebite de Sărbători

Intr-o perioadă în care evenimentele speciale se țin lanț, compunerea unor ținute deosebite este o prioritate. Seara de Revelion, cu precădere, necesită indiferent de destinație, o atenție sporită acordată vestimentației de seară, și ce alt punct de plecare mai potrivit pentru acest eveniment dacă nu o pereche de pantofi cu adevărat deosebită?

Pentru a-ți anticipa căutarile și pentru a-ți ușura incursiunile de shopping pe ultima sută de metri, îți propunem o selecție de piese statement, atent alese, pentru a-ți completa garderoba destinată acestui final de an.

Așa cum probabil intuiai, accesoriile destinate ținutelor de seară sunt inedite, surprinzătoare și sunt menite să facă o adevărată declarație de stil, așa că pregătește-te pentru piese statement, în deplin accord cu tendințele actuale ale modei.

img_9628
Doamnele se pot lăsa învăluite în această perioadă de textura rafinată a catifelei, pe care o pot regăsi atât în modele elegante de pantofi, precum și în genți de seară, stil clutch, asortate. Materialul vedetă al sezonului face furori nu doar la capitolul vestimentație, ci și în zona accesoriilor, deci este momentul să profiți din plin de piesele din catifea.

O altă direcție stilistică ce merită exploatată este caracterizată de nuanțele metalizate, o trăsătură clasică a pantofilor de seară. Modelele clasice de pantofi stiletto propuse de IL PASSO îmbracă haine festive și se transformă sub nuanțele de argintiu și auriu subtil, în degrade fin, pentru a-ți completa ținutele elegante. Alături de acesta, stau bineînțeles gențile de seară asortate, ce întegresc tabloul unei apariții reușite.

img_9783
Pentru că sărbătorile de iarnă stau sub bagheta magiei, o parte din pantofii propuși de IL PASSO s-au transformat în mici obiecte de artă, fiind accesorizați cu mini – bijuterii aplicate.

img_9764

Fie că vorbim despre o pereche de pantofi stiletto din velur negru, cu o bijuterie tip brosă aplicată în zona vârfului sau despre o pereche de botine elegante, cu un joc de aplicații tip cristale, în diferite forme și dimensiuni, ținuta aleasă are deja asigurat succesul!

img_9703
Sigur că domnii nu se lasă mai prejos, iar de sărbători, și ținutele acestora se ridică la nivelul așteptărilor. O pereche de pantofi eleganți, rafinați, sunt un must have pentru apariții ireproșabile.

Recomandările noastre pentru serile speciale din acest final de an au ca centru de atracție textura elegantă a pielii lăcuite,un adevărat simbol al ținutelor de seară. Modelele de pantofi clasici bărbătești sau variantele ce împumută elemente din pantofii loafer sunt parteneri de încredere pentru o seară festivă deosebită.

img_9844
Modelele prezentate vă așteaptă în magazinele IL PASSO pentru a vă însoți în serile speciale de la sfârșitul anului!

Leave a Reply