Pantofii perfecţi pentru incursiunile urbane

Cele mai importante accesorii pe care le ai în garderobă sunt cele de zi de zi. Menite să îţi asigure confortul necesar şi aspectul dorit, ele sunt cele care te însoţesc în incursiunile urbane.

Accesoriile de zi, atât pantofii, cât şi genţile, se transformă în permanenţă pentru a se adapta perfect vieţii într-un oraş agitat. După cum ai observat, tendinţele în acest sens au evoluat către modele « purtabile » pe tot parcursul zilei, care pun accent pe comoditate, fără a neglija aspectul estetic.

1

Colecţia de Primăvară/Vară IL PASSO ţi-a pregătit o selecţie de produse destinate garderobei cotidiene, perfect pretabile fiecărui moment al zilei.

Linia de damă îţi propune o serie de modele « flat », sub forma pantofilor sport tip sneakers sau a sandalelor joase, pentru a-ţi completa ţinutele lejere, relaxate, de zi.

Chiar şi în cazul outfit-urilor office, o pereche de sneakers slip-on, un model atât de adorat de moda contemporană, se va potrivi de minune cu un costum de damă, cu un pantalon ţigaretă şi un blazer cambrat.

5 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult, pentru cele mai îndrăzneţe, noua colecţie IL PASSO mizează pe un tip de încălţăminte extrem de promovat în ultimele sezoane de moda internaţională : sandalele stil papuc.

Foarte comode, uşor de purtat, acesta pot face parte cu succes din garderoba feminină cotidiană. Poartă-le cu ţinute casual, cum ar fi o pereche de jeanşi cu o croială lejeră pe corp sau orice alt tip de pantalon casual de zi. Nu elimina nici varianta unei rochii midi, ultra-simple, cu bretele subţiri stil spaghetti, un alt element venerat al sezonului actual.

18

Pentru cele care preferă pantofii cu toc, indiferent că vorbim de o ţinută de zi sau una destintă ieşirilor de seară, vei găsi în colecţia IL PASSO modele de sandale în tendinţe care vor deveni rapid centrul atenţiei ţinutelor tale.

8

Poţi alege un model de sandale-botină, în culori neutre ca negru sau cognac, extrem de actuale, care fac perfect trecerea de la o ţinută de zi la una de seară, schimbând doar câteva elemente ale ţinutei.

Dacă îţi plac culorile, atunci sandalele tip color-block îţi sunt destinate. Tocul înalt, dar gros, cu o formă trapezoidă, accentuat de culori puternice şi texturi inedite, precum pielea de şarpe, sunt detalii care le transformă instant într-o piesă de rezistenţă a garderobei de vară.

Pentru domni, colecţia de sezon IL PASSO vine cu modele clasice de pantofi, precum pantofii oxford, modelele loafer sau mocasinii, îmbrăcate în texturi şi culori estivale. Atracţia sezonului este velurul, un material care inspiră relaxare şi confort, destinat ţinutelor de zi.

4 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuanţele de gri, bej sau maro deschis sunt ideale pentru vestimentaţia de vară şi pot fi uşor combinate cu o ţinută office, un costum deschis la culoare de exemplu sau cu un outfit casual, cum ar fi o pereche de jeanşi şi un t-shirt clasic.

Dacă la capitolul încălţăminte ţi-ai ales preferaţii, nu uita nici de un alt item important în ţinutele urbane : geanta. Vei găsi în colecţia IL PASSO modele de genţi de zi, atât pentru EA, de la modele maxi, de umăr sau tip ruscac, cât şi pentru EL, pentru o garderobă masculină completă.

Vezi şi materialul video pentru mai multe modele şi propuneri vestimentare:

 

Leave a Reply