Pleci în vacanță? Ia cu tine pantofii perfecți pentru concediu!

IMG_3188

Primul weekend canicular din vara lui 2016 aduce cu sine și multe planuri de vacanță. Mult așteptatele plecări la mare, la munte, în țară sau în străinătate, sunt acum mai aproape ca oricând.

Mini-vacanța prelungită căreia îi dăm startul astăzi trebuie să beneficieze nu doar de o stare de relaxare, ci și de un bagaj corespunzător sejurului estival.

Așadar, ce ar trebui să iei anul acesta cu tine în concediu?

In primul rând, bucură-te de sezonul estival investind într-o pereche de sandale plate. Incălțămintea joasă este cea mai recomandată în vacanță, iar colecția IL PASSO îți oferă o gamă foarte variată de opțiuni.

IMG_3516

Poți alege o pereche de sandale plate clasice, cu barete subțiri sau late, într-o cromatică neutră, pentru a se asorta perfect ținutelor estivale, în mod natural pline de culoare.

Poți la fel de bine să alegi o pereche de papuci. Modelul care prinde teren în ultimele sezoane este și cel mai comod, dar și ușor de purtat. Modelele uni, cu talpa îmbrăcată în piele naturală cu imprimeu de șarpe, sunt o piesă uber-cool, ce va oferi o alură modernă garderobei tale.

IMG_2864

 

O altă piesă ce nu trebuie să îți lipsească din incursiunile estivale sunt sandalele–espadrile. Sandalele cu talpă ortopedică, cu tocul decorat cu un joc de împletituri din cânepă sunt must have-ul absolut al ținutelor din această vară.

Merg cu rochii diafane lungi, merg și cu jeanși cu talie înaltă și tricouri masculine, merg și cu fuste retro, merg practic cu orice ai avea la tine în bagajul de vacanță și cu beneficiul de a avea ținute foarte actuale.

IMG_2764 IMG_2782

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă îți planifici plimbări îndelungi, atunci vei împacheta neapărat și o pereche de mocasini, pe care îi poți asorta lejer cu cei ai partenerului. Colorați puternic sau în nuanțe diafane, sunt un item atemporal care nu va ieși niciodată din modă.

IMG_3084 IMG_3482

 

 

                                 

   

 

Pentru domni, pantofii tip boat shoes sunt cu certitudine cea mai indicată variantă pentru vacanțele mai scurte sau mai îndelungate. Specifici destinațiilor de la malul mării, de unde își au și originea, aceștia sunt perfect pretabili plimbărilor urbane și chiar unor ținute de seară, ținând cont de lejeritatea dress code-ului de vacanță.

Un alt exercițiu de stil pe care îl propunem domnilor în acest sezon este să revină la purtarea sandalelor. Si anul acesta, colecția IL PASSO destinată bărbaților cuprinde modele de sandale cu design modern, cu o talpă fină, elegantă, în variante cromatice de negru, albastru sau maro, ideale de luat în bagajul de concediu, indiferent de destinație.

IMG_2793 IMG_3017

Desigur că îți vei adapta ”recuzita” în funcție de locul în care mergi, însă îți recomand să iei la tine cel puțin 3 perechi de încălțăminte, pentru a te asigura că nu rămâi decoperit/ă în concediu.

Cel mai important este să nu uiți acasă buna-dispoziție și pantofii preferați de la IL PASSO!

Locatie: Vila 23 Snagov – www.vila23.ro

Leave a Reply