Programul Mix&Match by IL Passo

posted in: Uncategorized | 0

 

 

 

Asa cum ne-am obisnuit de cateva sezoane, combinatiile atipice de culori si printuri au influentat designerii si iubitorii de moda sa isi mixeze “look-urile” tinand cont de o singura regula – cea a stilul personal.

In continuare se pastreaza ideea de individualitate, motiv pentru care programele de genul “DO IT YOURSELF” au devenit parte din tendintele actuale. In sezonul de primvara-vara, IL PASSO a pregatit pentru tine noul program MIX&MATCH prin care iti punem la dispozitie 23 de produse (genti, portofele si barete ornamentale) pe care sa le combini in functie de regulile tale vestimentare. Fie ca iti place sa fii clasica sau extravaganta, cu siguranta vei reusi sa iti creezi o piesa pe gustul tau.

Programul este deja disponibil in toate magazinele IL PASSO, iar daca vrei sa iti comanzi online, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul oficial ilpasso.ro sau sa dai click aici pe MIX&MATCH by IL PASSO.

Singura regula: NU EXISTA NICIO REGULA! Orice combinatie este permisa, nu exista limite, doar trei elemente de mixat si imaginatie.

  Nu uitati, oricare dintre accesoriile IL PASSO pot fi achizitionate si bineinteles sitilizate si separat.

Mai jos sunt cateva combinatii propuse de noi dar te invitam sa iti pui creativitatea la lucru si sa iti creezi propriul tau produs.

 

  1. Combinatii indraznete

lookbook_4 lookbook_6

 

2.Mixuri ton pe ton 

IMG_3983 IMG_4008 mixmatch1 mixmcgh mm  IMG_4152

 

Leave a Reply