Sandale elegante, extravagante și exotice

posted in: Pantofi & Accesorii | 0

DSC_0003
Sezonul acesta noua colecție IL PASSO îți propune să încerci cei 3 E – elegant, extravagant și exotic, toate atribute ale noii linii ediție limitată, o serie de piese atent selecționate pentru a-ți completa garderoba de vară.

Destinate unor ținute ireproșabile de sezon, piesele vedetă ale materialului de astăzi se evidențiază prin designul deosebit însoțit de o calitate premium, atât din punctul de vedere al materialelor folosite  cât și al manufacturii.

Modelele selecționate pot fi împărțite în 2 categorii: sandalele snake skin și sandalele color-block.

Primele, sandalele snake skin, vin în mai multe variante de design. Vei descoperi sandale joase, dar și modele cu toc înalt. Acestea din urmă, în acord complet cu tendințele actuale, prezintă un toc înalt și gros, dreptunghiular, îmbrăcat integral și el în pielea de șarpe din care sunt confecționate sandalele.

DSC_0028 DSC_0046

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In plus, o parte din modelele de sandale au aplicat un accesoriu floral 3 D. Intr-o combinație unică de piele naturală de piton bicolor și piele fina uni, cu baretă în jurul gleznei, acestea sunt decorate cu  flori din piele naturală,  executate și vopsite manual, printr-un proces complex de execuție.

DSC_0026

 

Deosebite, cu un impact vizual puternic, acestea sunt menite să fie vedeta garderobei tale în sezonul de vară ce urmează, dar și în anii următori.

Datorită aspectului ce merită toată atenția, te sfătuiesc să le porți doar cu ținute neutre, într-o nuanță nude sau negru, pentru a le pune în totalitate în evidență. O pereche de pantaloni tip culottes albi și o cămașă de mătase albă sunt partenerii perfecți ai sandalelor elegante cu decor floral, atât pentru modelul fără toc, cât și pentru cel înalt.

Modelele color-block, parte ale ediției limitate de încălțăminte IL PASSO primăvară/vară 2016, cunosc același proces de manufactură complex, aplicat pe un design atipic, cu trăsături futuriste de inspirație arhitecturală.

DSC_0494

Sandalele cu toc înalt și gros sunt confecționate din piele naturală extrem de fină, în diferite culori puternice, combinate pentru un efect color-block de impact.  Bareta din față este decorată și de această dată, însă modelele florale de la sandalele snake skin sunt înlocuite de un joc de accesorii geometrice multi-colore. O a doua versiune a acestui model este accesorizată cu o serie de cristale multicolore, de diferite forme, aplicate manual.

DSC_0488 DSC_0493

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indrăznețe și non-conformiste, sandalele se potrivesc de minune unor ținute urbane catchy. Pentru că suntem într-o perioada în care denimul este în topul preferințelor, te sfătuiesc să le porți ziua cu un costum din denim, compus dintr-un top și o pereche de pantaloni. Seara poți miza pe clasicul negru pentru o ținută cu accente colorate doar în zona încălțămintei.

Te invit să vezi detalii ale colecției ediție limitată în video-ul următor, dar și în magazinele IL PASSO din țară, pentru un live-preview complet și pentru a-ți alege modelul preferat!

 

 

Leave a Reply