Sandale statement pentru apariţii seducătoare

Stim că adori pantofii deosebiţi, indiferent că este vorba despre o pereche de stiletto versatili, de o pereche de cizme peste genunchi sau de o pereche de sandale statement. In marea de pantofi cuminţi, discreţi, îşi fac loc din când în când modele spectaculoase. Acestea au rolul de a pigmenta garderoba şi de îţi upgrada ţinutele de seară şi de a-ţi oferi un plus de originalitate.

Pentru că savurăm din plin sezonul de vară, sandalele îşi menţin poziţia pe piedestalul garderobei personale. Aşadar, orice eveniment deosebit va fi însoţit de o pereche de sandale fabuloase.

Diferenta dintre un model clasic şi o pereche de sandale statement o face modelul, alături de textura acestora. Detaliile opulente, ornamentele elegante şi somptuoase, aplicaţiile neaşteptate transformă orice model, oricât de clasic, într-unul spectaculos, menit să facă o declaraţie de stil.

Tendinţele actuale urcă în topul preferinţelor accesoriile metalice, care odată aplicate pe sandale, întorc privirile admirative. Catarame metalice evidente, platforme decorate cu broderii metalice sau barete din acelaşi material sunt favoritele momentului.

sandale statement 3

Tocul metalic este şi el un must în materie de sandale statement. Fie el cui sau mai gros, acesta funcţionează ca un magnet, asigurându-ţi un look impresionat de la primii paşi. Cel mai simplu model de sandale, cu barete subţiri în jurul gleznei va deveni o piesă ultra-elegantă cu un toc metalic.

sandale statement 2

Pentru că se poartă contrastele, sandalele nu puteau lipsi de la această categorie. Duo-ul negru – auriu are mereu efectul scontat, iar o pereche de sandale în această variantă cromatică poate fi piesa de rezistenţă a ţinutelor tale de gală. Alege un model cu tocul înalt, cu relativ puţine baretele pentru a nu încărca look-ul, dar neapărat cu accesorii aurii aplicate pe acestea. Dramatice şi inedite, sunt accesoriul ideal pentru apariţii « WOW » .

sandale statement 1

Lângă o pereche de sandale statement, trebuie să porţi o ţinută pe măsură. Pentru ca accentul principal să cadă pe noile tale sandale, restul pieselor vestimentare trebuie să se încadreze într-o notă discretă. O rochie de seară lungă, dar cu un design foarte simplu, o pereche de pantaloni până la gleznă cu talia înaltă şi un top stil bustieră, o rochie midi de cocktail cu spatele gol, toate sunt variante perfect valabile pentru a-ţi completa look-ul. Un clutch mic este cea mai bună alegere, atât timp cât respectă coordonatele unui model foarte simplu, uni.

Dacă ţi-am stârnit curiozitate şi te pregăteţi să faci o achiziţie, poţi găsi produsele ilustrate, alături de multe altele, pe shop-ul online www.ilpasso.ro

 

Leave a Reply