Sport la superlativ – pantofi sport în tendințe pentru El și EA

Putem agrea cu mâna pe inimă că încălțămintea sport este o parte integrantă a garderobei noastre cotidiene, depășind fără niciun dubiu limita activităților fizice. Pantofii sport sunt o piesă de bază în street style-ul contemporan, la fel cum sunt poate balerinii, mocasinii sau loaferii, pentru bărbați.

Trecând  poate o primă barieră stilistică, ce până de curând nu concepea alăturarea unor piese sport cu unele dintr-un registru sobru, aproape elegant, lista de shopping pentru sezonul actual ar trebui să cuprindă cel puțin o pereche de pantofi sport.

DSC_0070_da

Asta cu atât mai mult cu cât diversitatea modelelor cuprinde la ora actuală absolut orice gust vestimentar. De la simplu, minimalist, la opulent și accesorizat, există o întreagă paletă intermediară de modele sport ce pot fi purtate în ținutele casual, cotidiene.

Modelele pe care le vei găsi în noua colecție IL PASSO pentru Primăvară/Vară 2016 sunt destinate atât celor cu o abordare vestimentară clasică, prin modelele mai simple ca design, cât și celor mai nonconformiști (nonconformiste).

Astăzi îți dezvăluim o primă parte a liniei Sport. Modelele de pantofi tip sneakers, pentru EL și EA, aduc o notă glam ținutelor tale, prin cromatica atent selecționată, textură deosebită și accesorizarea surprinzătoare.

Sneakerșii pentru EL sunt adevărate piese de rezistență pentru un stil casual-urban, iar variantele tip gheată sunt printre primele pe care te sfătuiesc să le încerci.

Modelele cu un design ultra-modern, accesorizate cu fermoare metalice laterale, dintr-o piele cu alură exotică, tip piele de crocodil, sunt must have-uri pentru bărbatul modern, cu un stil vestimentar sport-extravagant. Aceeși piele este disponibilă și în varianta teniși clasici, cu un contrast de efect între talpa albă și pielea neagră.

DSC_0051_da DSC_0065_da

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0043_da

Pentru cei care vor un pantof sport mai puțin opulent, însă cu o doză rezonabilă de nonconformism, recomand sneakerșii tip gheată din piele albă sau roșie. Fresh și young, perfecți pentru o ținută relaxată de zi, aceștia vor fi accentul surpriză al ținutelor tale. Combină-i tot cu item-uri din același registru vestimentar pentru o apariție reușită (sweatpants din bumbac, jeanși lejeri, t-shirt-uri, etc.)

DSC_0058_da DSC_0088_da

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Colecția de damă surprinde și ea printr-o diversitate de modele: clasice, colorate, cu aplicații florale sau metalizate.

Intr-o asortare perfectă cu modelele masculine mai sus prezentate, în aceeași idee sport-glam, sunt modelele tip slip-on sneakers, într-un mix de texturi și accesorizări. Iți recomand modelele Junko sau Reiko: sneakerși din piele naturală, cu glitter și plasă aplicate, într-un duo cromatic de efect alb-negru.

Jocurile geometrice și efectul vizual futurist oferit de combinația originală de materiale îi transformă într-o piesă esențială pentru garderoba ta sport-casual.

DSC_0147_da DSC_0229_da

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă te-am convins, te așteptăm în magazinele IL PASSO să încerci modelul preferat, dar și multe alte piese similare!

Leave a Reply