STREET SOUL by IL PASSO – pantofi sport de sezon

IL_PASSO_SPORT_tibivintur 6

 

Pantofii sport sunt și în acest sezon vedetele garderobei masculine și feminine, motiv pentru care am ales cele mai cool atribute urbane și le-am pus în comun: utilitate, linii simple, confort, design impecabil, relaxare și detalii imaculate. Intr-un cuvânt, colecția STREET SOUL by IL PASSO.

Incălțămintea din colecția Street Soul este reprezentativă pentru stilul sport-casual, fiind întruchiparea perfecta a unor modele sport, cu design versatil și accesorii ce o transpun în afara terenului de sport, direct în ținute tocmai bune pentru tumultul orașului.

IL_PASSO_SPORT_tibivintur 1 IL_PASSO_SPORT_tibivintur 5

Sigur că am vorbit recent despre modelele sport din colecția IL PASSO de Primăvară/Vară 2016 și o vom face pe tot parcursul sezonului, întrucât sunt item-ul must have pe care toată lumea îl vrea.

De data aceasta însă, îți aducem o nouă campanie de imagine, dedicată în întregime colecției Street Soul. Alături de piesele pe care ți le propunem, te poți inspira din stylingul realizat de  Ecaterina Colasiz pentru a-ți compune propriile outfit-uri cu influențe sport.

Alăturările de texturi, atât în zona vestimentației, cât și în zona pantofilor, oferă un aer eclectic ținutelor. ”Mix & match” este cheia succesului unei apariții surprinzătoare, cu elemente tinerești și moderne.

IL_PASSO_SPORT_tibivintur 9

Culorile vibrante, focus important al propunerilor IL PASSO pentru acest sezon, promit să concentreze atenția privitorilor în zona pantofilor. Fie că alegi un model uni, unul cu un mix de culori sau printuri ori poate varianta extravagantă de pantofi sport accesorizați cu mini-bijuterii, negreșit aceștia vor face un fashion statement pentru stilul tău personal.

IL_PASSO_SPORT_tibivintur 12

Colecția Street Soul, destinată atât EI, cât și LUI, promite o garderobă de Primăvară/Vară colorată, modernă și extrem de practică. Depășind bariera stilului sport pur și intrând în zona de streetstyle urban, piesele colecției reprezintă atuul perfect pentru apariții.

Designul futurist, calitatea premium a materialelor și a componentelor folosite, ce contribuie la un plus de confort, alături de selecția atentă de culori sunt atributele principale ale modelelor Street Soul.

Cea mai nouă campanie foto ce le este dedicată îți devăluie o parte din modelele Street Soul, pe care le poți observa în întregime în magazinele IL PASSO și online, la www.ilpasso.ro

IL_PASSO_SPORT_tibivintur 11IL_PASSO_SPORT_tibivintur 3

 

Fotograf: Tibi Vintur
Styling: Ecaterina Colasiz
Make-up: Tania Cozma
Hair: Emil Naku
Modele: Bogdana Goea & Tudor Badescu // Dejavu Models Management

 

Leave a Reply