STYLISH WINTER by IL PASSO

 7

 

Stim cat de important este sa ai incaltarile perfecte atunci cand te pregatesti pentru o vacanta la munte, asa ca IL PASSO ti-a pregatit o selectie de ghete si apres ski-uri perfecte pentru tine!

Texturile impermeabile si designul sofisticat fac din ghetele de dama IL PASSO adevarate piese must-have, iar  elemente de blana se imbina armonios cu pielea naturala si cu detaliile de prindere iesite din comun.

Pentru o garderoba masculina completa, ti-am pregatit ghetele barbatesti tip military ce reprezinta mix-ul perfect intre designul modern si eleganta stilului minimalist!

 

 

 

GHETE DAMA IL PASSO LORY: https://goo.gl/XuT1Ww

GHETE BARBATI IL PASSO DAREN: https://goo.gl/d3unry

 

1

Descopera apres ski-urile de dama din material textil impermeabil si interior captusit pentru un plus de confort, alaturi de talpa speciala VIBRAM cu propietati anti-derapante, recunoscuta pentru amortizarea optima a pasilor!

 

 

GHETE DAMA IL PASSO ELAINE

Cumpara aici: https://goo.gl/XDRcWX

3

Versatilitatea ghetelor ELAINE este data de aspectul 2 in 1, ce le permite sa fie purtate atat cu limba inauntru – stil bocanc, cat si cu accesoriul din blana lasat la vedere pentru un efect vizual cat mai wow!

 

 

GHETE BARBATI IL PASSO DWIGHT

Cumpara aici: https://goo.gl/oHHDbv

4

 

Ghete barbatesti tip military ce ies in evidenta prin simplitate si minimalist, iar accesoriul din exterior reprezinta touch-ul perfect pentru un model in tendinte!

 

 

GHETE DAMA IL PASSO PRISCILLA

Cumpara aici: https://goo.gl/pLT2KR

 

9

 

 

GHETE DAMA IL PASSO SOUND: https://goo.gl/gvw2DG

GHETE BARBATI IL PASSO DAREN: https://goo.gl/bWXaZL

11

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply