Tinute de Revelion – străluceşte de Anul Nou

Numărătoarea inversă a început deja, iar sfărşitul anului bate la uşă. Dacă ai depăşit cu succes sărbătoarea Crăciunului, o nouă probă de stil te aşteaptă de Revelion.

Petreceri spectaculoase, elegante, clipe de neuitate şi zeci de poze în care să arăţi impecabil sunt ingredientele sigure ale nopţii dintre ani. Tot atunci se spune că se stabilesc premisele anului ce vine, iar una din superstiţii este că trebuie să porţi ceva nou.

Pentru ca ultima noapte din an să fie perfectă, noi îţi propunem câteva ţinute de Revelion ideale pentru petrecerile la care vei sărbători.

3

Secretele de stil pentru o ţinută de Revelion impecabilă sunt uşor de dezvăluit, pentru orice stil vestimentar. Stim déjà că accesoriile joacă un rol esenţial în succesul unei apariţii, de aceea am ales pentru tine cele mai elegante modele de pantofi şi genţi.

După cum spuneam recent, perioada aceasta este dominată de câteva tendinţe cromatice şi stilistice. Este acel moment din an când roşul, auriul, argintiul şi negrul pun stăpânire pe garderobele de seară, iar Revelionul este momentul perfect să îţi etalezi cele mai noi achiziţii vestimentare.

5   6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shop online_ 1

Pentru EA, rochia roşie este un clasic perfect. Un model simplu, midi este alegerea ideală pentru o ţinută de Revelion reuşită. In completarea ei, accesoriile strălucitoare sunt cea mai potrivită opţiune. Pantofii stiletto cu toc ameţitor, din piele lăcuită neagră traforată, ce dezvăluie o nuanţă subtilă de auriu sunt un must have pentru un look spectaculos.

Poşeta de seară nu poate fi decât una foarte elegantă, tip plic sau clutch. Poţi opta pentru una asortată pantofilor, cu exact acelaşi model de piele sau pentru un plic uni, clasic.

4

Pentru EL, ţinuta de Revelion elegantă trebuie să conţină un costum impecabil. Un costum bărbătesc cu o croială perfect potrivită siluetei şi cu un design modern te va face imediat remarcat şi admirat. Dacă petrecerea de Revelion are dress code black tie, atunci trebui să încerci un tuxedo negru, sobru şi sofisticat. Acestuia nu îi pot lipsi accesoriile cheie : papionul şi pantofii de seară.

2

      10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă papionul poate avea diferite culori şi imprimeuri, pantofii bărbăteşti de seară sunt prin definiţie negri. Pentru cei ce nu se tem să iasă în evidenţă, recomand o pereche de pantofi din piele lăcuită, o adevărătă declaraţie de stil pentru o seară elegantă cum este cea de Revelion. Dacă însă preferi o abordare clasică, mergi pe o pereche de pantofi bărbăteşti eleganţi, din piele neagră semi-lăcuită, pentru un luciu subtil sau alege o pereche cu pielea uşor texturată.

 

9

shop online_ 1

Garderoba elegantă masculină este mai restrictivă cromatic, variantele acceptate sunt negrul şi albul, uneori bleumarinul foarte închis. Doamnele însă nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece pot purta absolut orice culoare îşi doresc.

Dacă nu îţi place roşul, poţi alege oricând o altă culoare. Stim însă cel mai adesea, tot negrul este salvator. De aceea, ţi-am propus şi câteva ţinute de Revelion ce mizează pe o rochie neagră. The little black dress devine o piesă fermecată a garderobei tale. Surprinzătoare, aceasta surprinde prin design. De Revelion, totul este grandios. De aceea şi rochia ta poate să conţină inserţii strălucitoare, combinaţii cu dantelă sau catifea sau jocuri de volum date de aplicaţii plasate strategic, fie ele volane sau modele florale.

1

Şi în acest caz, accesoriile spun ultimul cuvânt. Pantofii ultra eleganţi, într-un negru perfect, sunt pigmentaţi de strasuri strălucitoare sau decoruri metalice de inspiraţie barocă. Alege modelul care ţi se potriveşte cel mai bine şi vei străluci de Revelion !

Modelele de pantofi şi genţi prezentate sunt disponibile în magazinele IL PASSO.

shop online_ 1

Tinutele pot fi găsite la Dress Box, pentru EA şi London Tailors, pentru EL.

Leave a Reply