Top Trenduri Primavara-Vara 2017

posted in: Tendinte | 0

Sezonul de primavara–vara 2017 este sezonul in care culorile si aplicatiile pretioase sunt vedete!

De cele mai multe ori alegem sa ne adaptam la tendinte prin achizitionarea unor piese “statement”, precum gentile si pantofii – accesorii mult iubite atat de femei cat si de barbati.

Pentru ca incercam in permanenta sa ne aliniem cu influentele actuale in materie de fashion, la nivelul calitatii si tendintelor, va prezentam in randurile ce urmeaza o selectie de produse IL PASSO care va vor scoate garantat tinuta din impas si va vor oferi un plus de stil si actualitate

 

  1. Culori vedeta
  • BLAZING YELLOW : Galben

spring_summer_2017_color_trends_primrose_yellow_fashionisers

 Trenduri Primavara – Vara 2017, sursa: http://www.fashionisers.com

1_5054

GEANTA DAMA IL PASSO VERONIQUE #ILPASSOPV17, inglobeaza doua trenduri majore ale sesonului de primavara-vara 2017, si anume tonul delicat de galben pai si aplicatiile de tipul ruffles (volane).

 

  • Prism Pink: ROZ

Delicate si feminine, nuantele de roz pudrat raman in atentia designerilor (Celine, Balenciaga sau Valentino). Catwalk-urile internationale au oferit diverse variante de combinare a accesoriilor in aceasta nuanta, de la mixuri subtile pana la cele ton pe ton, numind-o chiar culoarea principala din primavara- vara 2017.

 

gallery-1476797151-main-pink

Pink trend Primavara-Vara 2017, sursa: http://www.cosmopolitan.co.uk

1_6210

Geanta Dama IL PASSO VERONIQUE  

 

2. Accesorii Statement

De la tinte si bijuterii ornamentale, pana la celebrele volane ale anilor 1980, trendurile din primavara–vara 2017 se bucura de succes nu doar in randul designerilor ci si al consumatorilor.

Optimizeaza-ti garderoba prin achizitionarea unui produs ce va capta atentia chiar si in zilele in care programul “te obliga” sa fii practica.

spring_summer_2017_shoe_trends_platform_shoes3

 Rich applications Primavara – Vara 2017, sursa: http://www.fashionisers.com

 

1_6212

Geanta Dama IL PASSO WYNONA          

 

2_5781

  Pantofi Dama IL PASSO SHELBY

 

    3. Broderiile

O reteta de succes pentru un numar larg de designeri inca de la inceputul sezonului toamna–iarna 2016, broderiile au ramas in continuare un element intens regasit in tendintele actuale.

Fie ca mizati pe o combinatie de look-uri simple dar rafinate sau mergeti in zona extravagantei, accesoriile cu broderie va vor da un aer “ parisian –chic”.

Fendi-Beige-Floral-Printed-Flap-Bag-2-Spring-2017-300x450

Fendi, Primavara – Vara 2017, Sursa: http://www.spottedfashion.com

2_5954

PANTOFI DAMA IL PASSO MARIKO

2_5990

PANTOFI DAMA IL PASSO WILHELMINA

 

  1. Gentile tip Rucsac

Vedete deja de cateva sezoane, rucsacele clasice si-au schimbat cu timpul atat design-ul cat si intrebuintarea si au devenit accesoriile must- have din garderobele fashionistelor.

Anul acesta traditionalului rucsac purtat pe spate i se vor adauga elemente menite sa il transforme intr-o geanta de mana ( Versace, M.Kors).

          fall_winter_2016_2017_handbag_trends_backpacks 

Trenduri Primavara – Vara 2017, sursa : http://www.fashionisers.com                 

 

2_6010

Geanta Dama IL PASSO  Lakita

Leave a Reply