YOU ARE | NEW COLLECTION SS’18 by IL PASSO

IL PASSO dezvaluie in noua colectie primavara-vara 2018 un contrast puternic dintre aerul young dat de designul inovator al pantofilor si accentuarea formelor si a texturilor prin minimalism.
Avand denumirea reprezentativa YOU ARE, colectia are rolul de a transforma fiecare persoana in personaj principal, de a dezvalui eleganta simplitatii si de a umaniza perfectiunea.
Elementele principale care definesc noul concept sunt caracterizate de subtilitate si rafinament, astfel regasim mix-ul intrigant dintre culorile pastelat-sidefate si nuantele puternice, de impact, carora li se alatura in compozitie detaliile inspirate din stilul londonez, elemente supradimensionate pentru un efect stilistic pregnant, dar si geometria patternurilor care contureaza armonios fiecare produs.

 

Brelocurile cu mesaje de impact te vor purta intr-un univers fresh si young, unde nu exista reguli stilistice si cromatice. Brelocurile marca IL PASSO pot fi purtate la orice si in curand vor deveni accesoriile tale preferate!

 

Pantofi sport barbati STEVEN: https://goo.gl/Euj53w

 

Geanta dama Phyllis: https://goo.gl/8TDArx
Geanta dama Phyllis black: https://goo.gl/DfodfH

 

Geanta dama Phyllis: https://goo.gl/8TDArx
Geanta dama Phyllis black: https://goo.gl/DfodfH

 

 Geanta CHARISSA: https://goo.gl/rbZ3bF
 Botine AYAKO: https://goo.gl/WuM35Q

 

Leave a Reply