YOUR SHOES MATTER! – by IL PASSO

Colaj Blog 10 08 2017Colaj Blog 1

sursa: pinterest

pantofi barbatesti MICKEY: http://bit.ly/2wLKBbn

pantofi dama ZOLA: http://bit.ly/2v4HSwe

 

Pantofii sunt acesoriile care pot completa sau chiar scoate in evidenta o tinuta, indreptandu-ne atentia catre un punct vizual foarte important atunci cand analizam un outfit intreg. In acelasi timp – daca acestia nu sunt in permanenta ingrijiti, riscam sa avem un impact nesatisfacator.

Stim cu totii ca una dintre cele mai bune investitii din punct de vedere vestimentar o reprezinta pantofii de piele. Curatarea acestora trebuie facuta zilnic doar cu produse naturale destinate exclusiv incaltamintei fabricate din piele, astfel prelungind durata lor de viata cu cativa ani.

Colaj Blog 10 08 2017Colaj Blog 2

Incaltamintea cu fete din piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent. Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte dupa care se lustruieste cu o perie.

 

pantofi dama GWYNETH: http://bit.ly/2sfJ3J4

pantofi barbatesti WALKER: http://bit.ly/2uJSooN

pantofi dama MELISSA: http://bit.ly/2slkE0J

Colaj Blog 10 08 2017Colaj Blog 3

Incaltamintea cu fete din lac, piele metalizata se curata de praf cu o carpa moale si uscata. Ea trebuie ferita de contact direct cu solventi organici.

 

pantofi dama SHAYLA: http://bit.ly/2ussnPA

pantofi barbatesti GEOFFREY: http://bit.ly/2fuz50C

pantofi dama CLAUDINE: http://bit.ly/2uscoko

 

Colaj Blog 10 08 2017Colaj Blog 4

Incaltamintea cu fete din material textile se curata de praf folosind o perie uscata. In cazul unor pete se va folosi o solutie de curatat speciala pentru materialele textile, dupa citirea cu atentie a instructiunilor de folosire.

 

pantofi dama DIANE: http://bit.ly/2vSyFbz

pantofi barbatesti VINCENT: http://bit.ly/2vIgaG4

pantofi dama ELSA: http://bit.ly/2wLy4Vo

 

Leave a Reply