REGULAMENTUL DE FOLOSIRE A CARDULUI CLUB IL PASSO

 

Paseste cu stil in clubul IL PASSO! Pentru ca dai prioritate calitatii si designului, meriti ceva special – cardul CLUB IL PASSO.

Obişnuieste-te cu noul statut de membru ce iti ofera beneficii exceptionale:

10% reducere la produsele din oferta IL PASSO si participarea la campanii desfasurate exclusiv pentru posesorii de carduri.

Mai mult, iti rasplatim fidelitatea astfel: procentul de 10% creste la 15% dupa atingerea pragului de10,000 lei ca achizitii cumulate intr-un an.

 

 

Orice membru al clublui IL PASSO se bucura efectiv de reduceri numai dupa primirea si activarea cardului de fidelitate. Cardul se activeaza pe baza formularului de activare completat de dvs. in magazin sau se completeaza automat la finalizarea unei comenzi online de minim 500 lei. Formularul este valid cand campurile marcate ca obligatorii sunt completate integral.

Cardul IL PASSO nu este un card de credit si nici un mijloc de plata. Cardul de fidelitate este gratuit, este valid la prezentarea unui act de identitate si nu este transmisibil. Cardul CLUB IL PASSO nu ofera discount la achizitia articolelor aflate in alte promotii/reduceri sau a Giftvoucherului IL PASSO.

Pierderea, furtul sau distrugerea unui card trebuie comunicata in cel mai apropiat magazin IL PASSO.  Completand iar un formular de inscriere veti primi un card nou. Cardul vechi va fi dezactivat.

Incalcarea prezentului regulament atrage cu sine invalidarea cardului de fidelitate. Membrii clubului IL PASSO care nu utilizeaza timp de un an de la ultima achzitie cardul de fidelitate vor pierde orice tip de discount. Cardul de fidelitate se poate pastra, revenindu-se la pragul de discount pe baza achizitiilor viitoare conform regulilor expuse mai sus.

Aceasta scrsoare contine informatii despre folosirea cardului CLUB IL PASSO. Mai multe detalii privind obtinerea, utilizarea sau reinnoirea cardului de fidelitate pot fi obtinute la adresa comenzi@ilpasso.ro.

IL PASSO are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului de fidelitate. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata cu cel putin 30 de zile inaintea incetarii campaniei in toate magazinele si online. Dupa expirarea acestui termen, folosirea cardurilor nu va mai fi posibila.

In calitate de membru al programului de fidelitate veti primi, cu prioritate, materiale informative de la IL PASSO sau colaboratorii sai. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste informari, va puteti dezabona printr-un e-mail transmis la comenzi@ilpasso.ro.

*** Pentru a beneficia de reducerea aferenta cardului de fidelitate pe www.ilpasso.ro este obligatorie existenta unui cont de client care este adaugat in sistemul de fidelizare automat!

*** NU se pot crea mai multe conturi cu acelasi Card de Fidelitate IL PASSO.

**** La primul cont creat pe www.ilpasso.ro pentru un Card de Fidelitate IL PASSO emis anterior este posibil sa apare eroare sau sincronizarea datelor sa fie intarziata, caz in care va rugam sa ne contactati pe email comenzi@ilpasso.ro