REGULAMENTUL DE FOLOSIRE A CARDULUI CLUB IL PASSO

Paseste cu stil in clubul IL PASSO!

Pentru ca dai prioritate calitatii si designului, meriti ceva special – cardul CLUB IL PASSO.

Bucura-te de noul statut de membru cu beneficii exceptionale:

Pentru a intra in clubul IL PASSO este necesar sa iti creezi un cont client si sa finalizezi o comanda online pe www.ilpasso.ro de minim 798 lei. Noul statut de membru CLUB IL PASSO aduce -10% discount pe viata la comenzi pentru produsele din oferta cu pret intreg

Campania este destinata exclusiv detinatorilor Cardului Membru al Clubului IL PASSO.

Orice membru al clublui IL PASSO se bucura efectiv de reduceri numai dupa primirea si activarea cardului de fidelitate. Cardul se activeaza pe baza formularului de activare completat de dvs. in magazin sau este inregistrat automat la finalizarea unei comenzi online de minim 798 LEI, cu logare in cont.

Cardul CLUB IL PASSO este gratuit, nu este un card de credit si nici un mijloc de plata. Acesta este valid la prezentarea unui act de identitate sau prin comunicarea adresei de e-mail utilizata.

Atentie! : Cardul CLUB IL PASSO nu ofera discount la achizitia articolelor aflate in alte promotii/reduceri sau a GIFT CARDULUI IL PASSO

In caz de pierdere, furt sau distrugerea cardului va rugam sa contactati si sa comunicati informatiile dvs in cel mai apropiat magazin IL PASSO.  Completand un nou formular de inscriere veti primi un card nou, iar cardul vechi va fi dezactivat.

Aceasta scrisoare contine informatii despre folosirea cardului CLUB IL PASSO. Mai multe detalii privind obtinerea, utilizarea sau reinnoirea cardului de fidelitate pot fi obtinute la adresa comenzi@ilpasso.ro.

IL PASSO are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea programului de fidelitate. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata cu cel putin 30 de zile inaintea incetarii campaniei in toate magazinele si online. Dupa expirarea acestui termen, folosirea cardurilor nu va mai fi posibila.

In calitate de membru al programului de fidelitate veti primi, cu prioritate, materiale informative de la IL PASSO sau colaboratorii sai. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste informari, va puteti dezabona printr-un e-mail transmis la comenzi@ilpasso.ro.

* Pentru a beneficia de reducerea aferenta cardului de fidelitate pe www.ilpasso.ro este obligatorie existenta unui cont de client care este adaugat in sistemul de fidelizare automat!

** NU se pot crea mai multe conturi cu acelasi Card de Fidelitate IL PASSO.