Cum platesc?

Magazinul online www.ilpasso.ro iti pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

1. Plata la livrare prin sistem ramburs

Achitarea in numerar a contravalorii comenzii direct curierului care realizeaza livrarea coletului. Informatii suplimentare despre termenii de livrare poti accesa in pagina LIVRARE COMENZI

2. Plata cu cardul si rate online prin PayU

Magazinul online www.ilpasso.ro foloseste serviciile PayU pentru tranzactiile efectuate online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate platilor online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu conditia sa detina cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate, siguranta si simplitate la achizitia produselor si serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancilor, magazinul www.ilpasso.ro, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii cu referinta la cardul dvs.

Tranzactiile se vor efectua in LEI, indiferent de cardul folosit, in baza conditiilor agreate cu Banca emitenta.

*Important de retinut - Pentru efectuarea tranzactiilor de plata online pe www.ilpasso.ro  nu sunt percepute comisioane suplimentare.

Comenzile achitate online cu cardul sunt validate doar dupa confirmarea stocului. Suma reprezentand valoarea comenzii va fi blocata in contul dvs iar tranzactia va fi efectuata cu succes in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Confirmarea stocului se va realiza printr-un email separat la adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.

Pentru a va asigura ca tranzactia dvs se va realiza in conditii optime este necesar sa introduceti datele urmatoare in campurile obligatorii ale procesatorului de plati :

  • Numele si prenumele posesorului de card (cum apare mentionat pe fata cardului)
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului)
  • Data de expirare inscriptionata pe  fata cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre inscriptionate pe spatele cardului pe banda cu semnatura)

In cazul in care cardul dvs este eligibil pentru plata in rate online, vi se va oferi in ecranul de plata PayU fie optiunea de plata integrala, fie plata printr-un numar de rate fara dobanda. Numarul de rate fara dobanda active in acest moment pe www.ilpasso.ro, in parteneriat cu bancile integrate prin procesatorul de plati PayU, le regasiti mai jos:

- 6 rate fara dobanda prin card emis de Raiffeisen Bank.

- 3 rate fara dobanda prin card emis de Banca Transilvania (Star Card).

- 2 sau 3 rate fara dobanda prin card emis de CreditEurope Bank (CardAvantaj).

- 2 sau 3 rate fara dobanda prin card emis de AlphaBank.

- 3 rate fara dobanda prin card emis de BRD Finance.