Cum platesc?

Magazinul online www.ilpasso.ro iti pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

1.Plata la livrare prin sistem ramburs

Achitarea in numerar a contravalorii comenzii direct curierului care realizeaza livrarea coletului. Informatii suplimentare despre termenii de livrare poti accesa in pagina LIVRARE COMENZI

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online www.ilpasso.ro foloseste serviciile Romcard.ro pentru tranzactiile efectuate online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate platilor online sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu conditia sa detina cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate, siguranta si simplitate la achizitia produselor si serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul www.ilpasso.ro, nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii cu referinta la cardul dvs.

Tranzactiile se vor efectua in LEI, indiferent de cardul folosit, in baza conditiilor agreate cu Banca emitenta a cardului tau.

*Important de retinut - Pentru efectuarea tranzactiilor de plata online pe www.ilpasso.ro  nu sunt percepute comisione suplimentare.

Comenzile achitate online cu cardul sunt validate doar dupa confirmarea stocului. Suma reprezentand valoarea comenzii va fi blocata in contul dvs iar tranzactia va fi efectuata cu succes in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

Confirmarea stocului se va realiza printr-un email separat la adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii.

Pentru a va asigura ca tranzactia dvs se va realiza in conditii optime este necesar sa introduci datele urmatoare in campurile obligatorii procesatorului de plati :

  • Numele si prenumele posesorului de card (cum apare mentionat pe fata cardului)
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului)
  • Data de expirare inscriptionata pe  fata cardului
  • Codul CVV (ultimele trei cifre inscriptionate pe spatele cardului pe banda cu semnatura)

3. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii Card de Cumparaturi de la Raiffeisen Bank, poti achita comenzile plasate online pe www.ilpasso.ro prin maxim 6 rate fara dobanda.

4. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Banca Transilvania.

Daca detii Card de Cumparaturi de la Banca Transilvania poti achita comenzile plasate online pe www.ilpasso.ro prin 3 sau 6 rate fara dobanda.

5. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Garanti Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Garanti Bank, poti achita comenzile plasate online pe www.ilpasso.ro prin  maxim 6 rate fara dobanda.

6. Online in rate fara dobanda prin Card Avantaj emis de Credit Europe Bank

Plateste prin CardAvantaj la IL PASSO si te bucuri de pana la 4 rate fara dobanda

Prin CardAvantaj te bucuri de:

  • Plați Online -> Securitatea tranzactiilor este asigurata prin sistemul 3D Secure (MasterCard Secure Code si Verified by Visa).
  • BONUS 0,3% pentru fiecare tranzactie efectuata prin card;
  • Perioada de grație de pana la 45 de zile;
  • Posibilitatea de a achita rapid cumparaturile, folosind tehnologia Contactless;
  • O rețea de peste 9.500 de magazine partenere;
  • ZERO lei taxa de emitere (inclusiv pentru cardurile suplimentare);

* Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru un card de credit CardAvantaj MasterCard Standard / Visa Classic cu o limită de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

7. Plata prin transfer bancar.

Comanda va fi expediata doar in momentul in care tranferul bancar este confirmat de catre banca.Transferurile bancare neconfirmate in termen de 5 zile lucratoare genereaza anularea automata a comenzii plasate online.