Cum platesc

Modalitatile de plata sunt :

1. Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului. Mai multe informatii despre termenii de livrare poti afla in pagina Livrarea produselor

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online www.ilpasso.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile romcard.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 6 rate fara dobanda.

4.Online prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

 Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu. Poti achita în maxim 4 rate fara dobanda.

5. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Banca Transilvania.

6. Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Garanti Bank.

7. Plata prin transfer bancar OP. Comanda va fi expediata doar in momentul in care tranferul bancar este confirmat de catre banca.

Comenzile platite online cu cardul sunt validate numai dupa confirmarea stocului. Acestea nu se considera automat validate. Confirmarea stocului se va face printr-un email catre dvs. Banii sunt transferati doar in momentul confirmarii produsului si facturarii acestuia.

In vederea finalizarii tranzactiei (la optiunea platii online) in conditii optime va trebui sa furnizezi:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului)
- Data expirarii cardului
- Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda de semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul ilpasso.ro nu se percepe niciun comision suplimentar. Compania noastra nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.