IL PASSO FW2019

IL PASSO introduce campania si colectia de toamna-iarna 2019.

Noua colectie IL PASSO captiveaza prin inovatie si noi interpretari volumetrice si de calapod. De la texturi si pana la liniile caracteristice brandului - totul vorbeste despre o noua eleganta, un nou vibe casual, o noua clasificare a pantofilor IL PASSO. Liniile futuriste in culori fosforescente se regasesc alaturi de pantoful clasic restilizat.

Campania IL PASSO pentru sezonul toamna-iarna 2019 graviteaza in jurul conceptului de schimbare, construind noi expresii vizuale pe baza unei necesitati contemporane: pantoful si styling-ul care sa-l completeze. Designul minimalist se imbina cu volumetriile moderne, aerodinamice, elegantei clasice ii vine in completare ajustarea sau excesul aduse de noile trenduri. Modelele alese pentru aceasta campanie sintetizeaza ideea de nou, de libertate, nonsalanta si eleganta. Noul vibe urban se combina astfel cu nevoia de explorare. Setup-ul geometric este realizat din lemn cu intentia de a aduce in studio “natura” ca element de rafinament.

Prin noua colectie, dar si prin campania de imagine realizata sub coordonarea artistica a lui Marian Palie, IL PASSO isi declara din nou interesul pentru calitate, design modern, diversificare, studiu al culorii si formei.

Din 26 august, colectia poate fi vizionata pe ilpasso.ro dar si in toata reteaua magazinelor IL PASSO din tara.

Art Direction: Marian Palie
Fotografii: Dragos Borcanea
Styling: Emilian Pospaii
Make-up: Ioana Covali
Hair: Claudiu Chirita
Modele: Simona Bitiusca / One Models, Mihai Bran & Christian Chirca / Attitude Models Management