Livrare comenzi

Livrari pe teritoriul Romaniei

Comenzile plasate online pe www.ilpasso.ro sunt livrate prin FAN CURIER la adresa clientului specificata in formularul de comanda.

Beneficiezi de LIVRARE gratuita pentru comenzile cu valoare peste 499 lei.

Termenul de livrare este de 3 - 5 zile lucratoare din momentul confirmarii disponibilitatii stocului.

Taxa de transport este de 15 RON pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, indiferent de numarul de produse sau de greutatea coletului. Promotii de transport gratuit pot fi anuntate in campanii punctuale.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de IL PASSO.

Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Atentie! : Nu se efectueaza livrari in weekend. Livrarile se realizeaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu va gaseste la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda va fi returnata la sediul magazinului online. Daca veti dori ulterior produsele, puteti replasa comanda. Nu lucram cu Posta Romana.

Livrari internationale

Daca doresti sa plasezi o comanda internationala te rugam sa accesezi shop-ul nostru international www.ilpasso.eu. Preturile sunt exprimate in Euro, iar comenzile internationale pot fi achitate online prin card bancar prin platforma PAayU. Nu sunt acceptate plati ramburs. 

In functie de metoda de livrare selectata costul de transport al unei comenzi internationale variaza astfel :

UPS STANDARD (livrare in 3 - 5 zile lucratoare) - 10 €
UPS EXPRESS (livrare in 1-2 zile lucratoare) - 15 €

IL PASSO nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului. Mai multe detalii privind politicile magazinului international accesati direct pe www.ilpasso.eu.