TERMEN DE LIVRARE

Conditiile pentru livrarea produselor

Produsele comandate pe siteul ilpasso.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Transport gratuit pentru comenzile de peste 499 lei.
Taxa de transport este de 15 ron pentru orice destinatie din Romania, indiferent de numarul de produse sau greutatea coletului.

Livrari internationale
Magazinul www.ilpasso.ro livreaza in UE, cu ajutorul firmei de curierat DPD. Comenzile se pot plati doar online prin card bancar, nu se fac plati ramburs. Dupa plasarea unei comenzi dintr-o tara straina veti fi contactati de operatorul nostru pentru stabilirea tuturor datelor necesare finalizarii comenzii.

IL PASSO nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.
Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.