Livrare comenzi

Livrari pe teritoriul Romaniei

Comenzile plasate online pe www.ilpasso.ro sunt livrate prin FAN CURIER la adresa clientului specificata in formularul de comanda.

Beneficiezi de LIVRARE gratuita pentru comenzile cu valoare peste 499 lei.

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii disponibilitatii produselor comandate in stoc.

Taxa de transport este de 15 RON pentru orice destinatie de pe teritoriul Romaniei, indiferent de numarul de produse sau de greutatea coletului.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de IL PASSO.

Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Atentie! : Nu se efectueaza livrari in weekend. Livrarile se realizeaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu va gaseste la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda va fi returnata la sediul magazinului online. Daca veti dori ulterior produsele, puteti replasa comanda. Nu lucram cu Posta Romana.

Livrari internationale

Magazinul www.ilpasso.ro livreaza in tarile din Uniunea Europeana, colaborand cu firme de curierat internationale. Comenzile internationale pot fi achitate doar online prin card bancar. Nu sunt acceptate plati ramburs.Dupa plasarea unei comenzi dintr-o tara membra UE vei fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea si stabilirea tuturor datelor necesare finalizarii comenzii.

IL PASSO nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.