Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. PESTOS S.R.L  este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21498.

Datele personale ce pot fi salvate in baza de date ale SC PESTOS SRL sunt:

 • nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa ( necesare pentru emitere factura, awb ( nota de transport ) etc;
 • parole, indicii pentru parole si informatii de securitate similar folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului online. Toate parolele sunt encriptate si nu se pot vizualiza;
 •  date privind dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului www.ilpasso.ro si modul in care se interactioneaza cu produsele listate sau diverse pagini din site, exclusiv pentru oferirea unei experiente placute si personalizata fiecarui utilizator;
 • date despre sistemul de operare, setari regionale, setari limba si IP ( necesare pentru o experienta de shopping cat mai placuta si pentru a proteja sistemul impotriva oricarui tip de frauda ).

Datele personale sunt stocate in Spatiu Economic European si pot fi transferate in afara acestui spatiu doar respectand legislatia in vigoare. Datele tale sunt stocate pe o perioada necesara indepliniri scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani, iar in cazul emiterii de factura, 10 ani, conform legislatiei in vigoare.

NU transmitem, NU vindem si NU cedam datele Dvs personale catre alte companii. Cazurile in care datele tale personale sunt folosite de partenerii IL PASSO sunt exclusiv pentru serviciile noastre.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt:

 • informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului online www.ilpasso.ro;
 • informarea despre produsele si promotiile IL PASSO sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de PESTOS SRL;
 • realizarea sondajelor opinie cu privire la calitatea produselor/serviciilor.

 Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum:  

 • aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul online
 • bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi;
 • salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la programul de fidelizare sau diverse concursuri organizate de catre PESTOS SRL sau parteneri ai acestuia;
 • formularul de inscriere la programul de fidelizare in magazinele IL PASSO.

Optarea pentru abonarea la newsletterul IL PASSO implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania PESTOS SRL.

SC PESTOS S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de IL PASSO cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

De asemenea, PESTOS SRL poate furniza datele personale ale utilizatorilor catre parteneri in urma unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care se garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor date se face in conditii de siguranta conform cu legislatia in vigoare : servicii de curierat, servicii de marketing, servicii de plata/bancare sau alte servicii.

Datele personale ale utilizatorilor pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie,  Instante judecatoresti sau organe abilitate ale statului in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

SC PESTOS SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferte promotionale. De asemenea prin newsletter SC PESTOS SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

 • prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul oricarui newsletter primit
 •  prin trimiterea unui email la adresa protectiadatelor@ilpasso.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

Cum ne poti contacta

In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa protectiadatelor@ilpasso.ro prin care furnizeaza datele modificate, sau utilizand link-ul de actualizare date din orice newsletter primit

Drepturile tale

 • de a fi informat despre cum sunt folosite datele tale personale ( conform cu informatia prezenta in aceasta pagina )
 • dreptul de a avea acces la informatiile pe care le detinem
 •  dreptul de a corecta datele personale ( se poate face corectia de catre orice utilizator direct in contul de pe site )
 • dreptul de a solicita stergerea datelor personale
 • dreptul de a te dezabona la newsletter, sms sau diverse forme de comunicare
 • dreptul de a muta ( portabilitate ) datele tale personale catre un alt serviciu
 • dreptul de a depune o plangere catre autoritatile abilitate pentru protectia datelor personale

Schimbari ce pot aparea asupra procesului de prelucrare a datelor personale

Informatiile prezente in aceasta pagina se pot schimba si imbunatati periodic pentru a oferi transparenta in procesul de prelucrare a datelor personale.

In cazul in care sunt implementate schimbari importante, te vom anunta imediat ce isi incep efectul.

Iti recomandam sa verifici periodic aceasta sectiune.

Aplicatia mobila 

Scopul permisiunilor cerute de catre aplicatia mobila IL PASSO:

 1. Notificari

Aplicatia mobila IL PASSO are nevoie de acordul utilizatorului pentru a trimite informatii despre oferte si actualizari. 

 2. Locatie

Accesul la locatie este folosit pentru a directiona utilizatorul catre cel mai apropiat magazin.

 3. Camera

Pentru a folosi functia de "SCANARE COD REDUCERE" din aplicatia mobila IL PASSO utilizatorul trebuie sa ofere acces la camera dispozitivului. Accesul pentru camera foto este strict utilizat pentru scanarea codului QR cu scopul de a oferi informatii despre acestea. Nu se acceseaza galeria foto si nu se salveaza nimic din sau in dispozitivul utilizatorului.