Termeni si Conditii Campanie PRE-ORDER TOAMNA-IARNA 2016

Campania PRE-ORDER TOAMNA-IARNA 2016 este valabila in perioada 04.08.2016 ora 00.00 – 10.08.2016 ora 23.59. Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, EXCLUSIV pe site-ul web www.ilpasso.ro.

Produsele participante la campanie sunt toate produsele din noua Colectie IL PASSO Toamna-Iarna 2016. Aceste produse se pot achizitiona in avans, inainte de a ajunge in magazinele fizice IL PASSO.

Modalitatea de a comanda pe site-ul www.ilpasso.ro este urmatoarea:


1. Creare Cont:
Pentru a comanda un produs trebuie sa ai cont. Apasa pe Autentificare si completeaza datele din formular si asigura-te ca aceste date sunt corecte. Vei primi prin e-mail confirmarea crearii contului de client. Odata activat contul te poti inregistra pe site cu numele si parola stabilite in pasul anterior.
Recomandarea noastra este sa folosesti o adresa de e-mail valabila, pe care o verifici des. Pe aceasta adresa de e-mail vei primi notificari despre starea comenzilor, dar si despre ultimele noutati IL PASSO. Daca doresti sa modifici adresa de livrare sau sa adaugi o noua adresa, ai aceasta optiune in pagina de cont, tot ce trebuie sa faci e sa te inregistrezi.

2. Cosul de cumparaturi:
Pentru a plasa un produs in cosul de cumparaturi e necesar ca mai intai sa alegi culoarea si marimea dorita de incaltaminte. Odata ales produsul, apasa butonul Adauga in cos, dupa care vei fi redirectionat in pagina de finalizare comanda.
In pagina de finalizare comanda poti vizualiza produsele adaugate in cos, dar si costul final al comenzii. Toate preturile au TVA inclus. Costul final este alcatuit din costul produselor si costul de livrare. Costul de livrare va fi calculat automat in momentul introducerii judetului si orasului.
Dupa ce ai lansat comanda vei primi un e-mail cu proforma aferenta. Inainte de a trimite comanda, veti primi prin e-mail confirmarea pentru produsul comandat, daca exista sau nu in stoc.
Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

Pentru a beneficia de reducerea de -15%, in pagina de cos trebuie aplicat codul PREORDER16 si de a achita in perioada 04.08 - 10.08.2016 comanda finala prin orice metoda de plata (exceptand Ramburs).

Promotie valabila in limita stocului disponibil.