YOUTH SS19 Collection Chapter 1

SS19 Collection | Chapter 1

IL PASSO prezinta noua colectie primavara-vara 2019 sub numele YOUTH.

5 tineri artisti isi expun propria viziune asupra colectiei IL PASSO intr-o abordare complet noua, in care individualitatea si prospetimea sunt redate prin fotografie.

Andreea Badea, Vlad Andrei, Robert Antoniac, Codrut Sebastian Negut si Christian Tudose sunt tinerii fotografi invitati de a curatoria, sub semnatura proprie si directia artistica a lui Marian Palie, colectia primavara-vara 2019.

YOUTH este un proiect prin care IL PASSO celebreaza imaginea discontinua, apelul la diversitate si libertatea de expresie, creativitatea ca forma de valoare a autenticitatii.

Primul capitol este curatoriat de Andreea Badea, studenta in anul trei in cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti la Facultatea de Arte Plastice, sectia Foto-Video. Andreea se distinge printr-o sensibilitate unica atat la nivel uman, cat si fotografic. Imaginile sale, realizate complet pe film si in lumina naturala, exprima nonsalanta, libertate si dezvaluie o calatorie interioara profunda, fara nici un altfel de efort sau artificiu artistic cautat.

Fotografii: Andreea Badea
Art Direction: Marian Palie
Styling: Emilian Pospaii
Make-up: Ioana Covali
Modele: Ilinica Tomsa/ Models Under Management, Marius Mamuleanu/ Attitude Models Management