YOUTH SS19 Collection Chapter 1

SS19 Collection | Chapter 2

IL PASSO prezinta noua colectie primavara-vara 2019 sub numele YOUTH.

5 tineri artisti isi expun propria viziune asupra colectiei IL PASSO intr-o abordare complet noua, in care individualitatea si prospetimea sunt redate prin fotografie.

Andreea Badea, Vlad Andrei, Robert Antoniac, Codrut Sebastian Negut si Christian Tudose sunt tinerii fotografi invitati de a curatoria, sub semnatura proprie si directia artistica a lui Marian Palie, colectia primavara-vara 2019.

Codrut Sebastian Negut isi continua activitatea ca art director la Carioca Studio, Bucuresti, dupa finalizarea studiilor in comunicare vizuala la Institutul de Arta si Design Birmingham, Marea Britanie, si o perioada de internship la companii de renume precum ProLighting Ltd., studiourile SNAP si studiourile TeaRoom. Totodata lucreaza la proiecte personale care exploreaza escapismul, autoizolarea si lumina soarelui.

IL PASSO propune prin colectia primavara-vara o viziune noua cu privire la designul de produs. Colectia este definita de liniile minimaliste, juxtapunerea dintre piele naturala si materiale tehnologice, balansul dintre nuantele pale si jocul psihedelic al culorilor neon.

Fotografii: Codrut Sebastian Negut
Art Direction: Marian Palie
Styling: Emilian Pospaii
Make-up: Ioana Covali
Modele: Tiana Cornea/Models Under Management, Gabriel Cojocaru/Unique